Pompverhuur

Wij verhuren complete tijdelijke pompinstallaties of ook losse componenten. Al sinds vele jaren zijn wij een partner bij projecten met tijdelijke pompinstallaties. Door onze ruime ervaring weten we precies welke pomp geschikt is voor uw situatie. Onze pompen kunnen in de volgende situaties worden ingezet:

Bronbemaling

In de meeste gevallen wordt vacuümbemaling (beter bekend als bronbemaling) toegepast als het gaat om een bouwput of rioolsleuf. Via een serie kleine bronnen, ook wel bronfilters genoemd, wordt met een verzamelleiding het grondwater weggepompt.

Vuil water / Oppervlaktewater

Voor het verpompen van vuil water / oppervlakte water hebben wij diesel of elektrische pompen en toebehoren tot onze beschikking.
Hiermee zijn wij in staat om de totale functie van een gemaal over te nemen.

Dieselpompen
De dieselpompen zijn droog opgestelde zelfaanzuigende pompen of worden middels een vacuümsysteem aangezogen.

Electrische pompen
De elektrische pompen kunnen zowel nat als droog opgestelde pompen zijn. Dit betekent dat ze droog op de kant staan of dat ze in het water worden ondergedompeld.

Hevels
Hevelleidingsystemen worden toegepast op de meest uiteenlopende locaties voor het transporteren van grote hoeveelheden water. Het water wordt vanaf een hoog punt naar een lager gelegen punt overgeheveld. Ook bij kleine waterpeilverschillen kan er al van heveling gebruik worden gemaakt.

Groot volumepompen

Voor het verplaatsen van grote hoeveelheden water kunnen wij onze groot volume pompen inzetten. Deze pompen leveren ruim 4000 m3 per uur. Wij leveren deze pompen zowel los als compleet gemonteerd met de nodige meters buizen en overige toebehoren.

Wij voorzien u graag van deskundig advies en een passende oplossing. Neem daarvoor contact met ons op via onze contactpagina.

Over LBC

Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van grondwaterproblemen. Hierbij maken wij gebruik van o.a. bronbemaling en grondboringen.  

 

 

Contact

LBC Bronbemaling
Noorderakkers 16
7755 ND Dalerveen
T: 0524-222855
M: 06-55761362
planning@lbcbronbemaling.com